Referanser

Beskjedenhet kan vanskelig betegnes som en dyd.

Den er mer en følelse enn en tilbøylighet.

Den er en slags frykt for å få dårlig rykte.

-Aristoteles-

Referanser

&

tilbakemeldinger!

Foredrag, referanser fra oppdragsgivere:

Kriminalomsorgen Region Sør


Da region sør inviterte til samling for barneansvarlige i våre 12 enheter fikk vi anledning til å invitere Rowena til å delta og samtidig holde et foredrag om hvordan livet har vært for henne. Vi ble vitne til en gripende historie om hvordan det offentlige tjenesteapparatet sviktet på alle områder, hvordan mobbing ødela fremtiden til et lite barn og hvordan utenforskap påvirket hele familien hennes. Vi fikk et sterkt innblikk i en mors kamp for å støtte, løfte og bære når alle andre sviktet. Rowena har en sterk og intuitiv formidlingsevne som tilhørerne merker at kommer rett fra hjertet.

Vi fikk høre om hva som gjorde at Rowena sin familie har overlevd og fikk på denne måten innsikt i hvilke krefter som bor i en mor.

Og – vi fikk også innblikk i hvordan denne familien fungerer i dag – på både godt og vondt. Det var en veldig berørt deltagergruppe som avslutningsvis fikk høre hvordan denne sterke kvinnen har snudd tap etter tap til et liv med mening og verdi.


Vi i region sør takker for at vi fikk høre denne historien og anbefaler dette til andre regioner og etater som jobber med barn og familier. Tusen takk!


Tone Gran - Rådgiver


ADHD Norge Østfold


To år på rad har vi hatt stor glede av å ha Rowena, som foredragsholder på vårt årlige Mestringsseminar. 


Hun er et fyrverkeri av en dame, som har holdt levend, morsomme og inspirerende foredrag, om sin livserfaring med ADHD. Hun er også opptatt av hvor viktig egenomsorg er, og har generelt sett sterkt fokus på psykisk helse. 


Vi fikk mange positive og gode tilbakemeldinger på evalueringsskjemaet fra deltakerene på seminaret. det som ble skrevet var  blant annet " Det var mye liv!", "Hun har en sterk historie!", og flere ønsket å høre henne igjen.


Kort oppsumert, så fikk vi Rowena på godt og vondt, latter og tårer, i ett! Man får rett og slett "Full Pakke!"


Vi kan varmt anbefale Rowena, og vi kommer garantert til å benytte oss av hennes tjenester igjen!


Lene Hvamstad - Styreleder i Østfold


Kirkens Bymisjon Drammen


Kirkens Bymisjon i Drammen arrangerer en gang i måneden Motivasjonskvelder, der vi inviterer ulike mennesker til å

holde en times foredrag. Vi var så heldige å få besøk av Rowena siste mandag i januar. 


Sammen med 70 andre, fikk vi høre et inspirerende og lærerikt foredrag.


Hennes formidlingevne var topp, og hun hadde publikum i sin hule hånd!


Et foredrag som anbefales på det sterkeste!


Jon Dahl - Seniorrådgiver 

        

Tilbakemeldinger fra tilhørere på foredrag:

Kjente meg igjen


“En historie jeg kunne kjenne meg igjen i, og som inspirerte meg til å "peke innover", som Rowena sa. Å ta gode valg for meg selv, det skal jeg ta med meg, og lvoer å bli bedre på egenomsorg. Et fint foredrag, som tok oss i salen fra latter til tårer, og satt igang tankene! Kan virkelig anbefales!"


Deltaker

- Indre Østfold Kommune

Verdensdagen for psykisk helse

En fantastisk kveld


“Dette var en fantastisk kveld!

Det var godt for oss å høre på deg, ble helt "satt ut", og måtte notere litt også! Takk til deg, og skulle vært på TV du med det foredraget, og ÅPENHETEN din”


Astri Moe Rygh

- Kirkens Bymisjon Drammen

Motiveringskveld

Latter og Tårer


“En sterk historie som ga latter og tårer om hverandre. Rowena var en flink foredragsholder, som ga mye liv, og var morsom å lytte til. Må bare gi tommel opp, og håper hun kommer tilbake ”


Deltaker

- ADHD Norge Østfolds

Mestringsseminar

Anbefale videre


“Å snakke her oppe etter Rowena er som å hoppe etter Wirkola, for der var det mye energi og god formidling.” "Jeg vil anbefale Rowena videre i mitt nettverk, så andre også får høre på hennes foredrag!"


Annen foredragsholder og deltaker

- Kriminalomsorgen Sør

Fagdag barneansvarlige

Tilbakemeldinger fra veiliedninger:

Min Mentor


“Jeg har hatt en fantastisk reise med Rowena som er min mentor, som jeg like rå kalle henne ovenfor andre. Hun er varm, hjertegod, direkte, ærlig og en utrolig god lytter. Hun er ikke en som jatter med meg, men sier tingene som de virkelig er, og det er en ny erfaring for meg. Hun er ingen psykolog, som alltid skal snakke ihjel fortiden. Hun går direkte inn i deg som person, og for første gang fikk jeg snakke ut mine ting til rett plass. Ny erfaring, som var helt rett for meg. Hun er lyttende, gir råd og veiledning, som er nytt, for vi snakker rundt det sammen. Hun har masse latter, og jegkan nesten se ansiktet hennes gjennom telefonen, noe som gir indre ro under samtalen. Hun er ærlig, og sier ting som det er , men på en fin måte. Hun er et fantastisk medmenneske, og jeg kan anbefale Rowena på det sterkeste”


Monica

- Klient, veiledning

Deler erfaringer


“Samtalene med Rowena har gjort så mye for meg, at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Rowena snakker på en måte som gjør at man forstår. Hun deler erfaring, og forteller hvordan hun gjorde det, som gjør at det er lettere å følge med. Hun har hjulpet meg med å endre tankesett, som har vært med på å lette mye vekt fra skuldrene og gjort livet lettere å håndtere. Jeg gledet meg til hver samtale, og satt alltid igjen litt lettere, enn før vi startet. Kan anbefales på det varmeste!”


Ester

- Klient, veiledning

Gråt av glede!


“Jeg har vært inn og ut av psykriatrien i mange år nå, men ingen har vært som Rowena!

Etter første samtalen våres var ferdig, satt jeg og gråt av glede. Endelig hadde jeg funnet noen, jeg følte forsto hva jeg snakket om!

Hun har hjulpet meg til å tenke annerledes, og det å klare å snu ting til det positive.

Kan virkelig anbefale på det sterkeste!”


Marte

- Klient, veiledning

Min redning


“Det å prate med Rowena har egentlig vært redningen min. Endelig en som forstår, en som tar seg tid, og en som alltid vet akkurat hva hun skal si. Rett og slett fordi hun har vært der selv. Gjennom dypeste mørket, og reist seg opp igjen. Det mest nyttige er at jeg lærer mye om meg selv. Øver på å sette grenser, blir minnet på at jeg er bra nok, og ikke minst å prate med en som forstår. Og trenger du en som virkelig heier på deg, har du truffet på rett dame. Det er en grunn til at hun kaller seg RÅvena, for det merkes. Energi, inspirasjon og trygghet. Der har vi det!”


Julia

- Klient, veiledning

Foto: Liss-Hege Eriksen

Book Foredrag - Veiliedning - Annet

Foto: Liss-Hege Eriksen


Vil du booke Rowena for et foredrag, hvor hun kan inspirere og motivere sine tilhørere? Hun vil dele sin historie, sine erfaringer og kunnskap, som vil få igang tanker og syn på både eget ansvar og egne valg. Hun vil skape latter og tårer, ved at hun alltid deler fra hjertet!


Trenger du veiledning i en litt vanskelig hverdag med psykisk uhelse, lever med ADHD selv eller pårørende til noen med ADHD, eller trenger hjelp til selvutvikling, forstå verdien av egenomsorg, og det å ta ansvar for egne valg?


Ønsker du en konferansier som setter stemningen, skaper atmosfære, gir av seg selv, og ikke minst sprer latter og glede?