Veiledning

"Det rare paradokseter, at når jeg aksepterer meg som jeg er,

da kan jeg forandre meg!"

-Carl Rogers-

Trenger du veiledning?

Rowena driver i dag med veiledning, og de fleste klientene har hun

over telefon og Zoom. 


Som utdannet Erfaringskonsulent, bruker hun mye fra Recovery i sin veiledning. Det handler om å gi håp, gi tilbake selvbestemmelse, og fokusere på hvordan du kan få den beste hverdagen du kan få, med de utfordringene du har.


Hun fokuserer ikke på det å være syk eller frisk, for som hun sier

"Hva er å være frisk?" 


Det handler om å gi deg gode verktøy på veien, støtte og løfte deg, slik at

du kan gjøre jobben for deg selv, så dine mål og drømmer blir mulige! 


Rowena lærer deg å peke innover, sette ansvaret der det trenger å være, for husk at alt er ikke ditt ansvar å bære. Du trenger kun å ta ansvar for det som er ditt!


Så trenger du 1-1 time, eller gruppe, send forespørsel på mail,

så dere kan sette opp time.


Det er viktig for Rowena at du er føler trygghet i samtale med henne,

og derfor er alltid karleggingssamtalen gratis!

1 time = 795,-      5 timer = 3700,-      10 timer = 7100,-

Tilbakemeldinger fra klienter

Min Mentor


“Jeg har hatt en fantastisk reise med Rowena som er min mentor, som jeg like rå kalle henne ovenfor andre. Hun er varm, hjertegod, direkte, ærlig og en utrolig god lytter. Hun er ikke en som jatter med meg, men sier tingene som de virkelig er, og det er en ny erfaring for meg. Hun er ingen psykolog, som alltid skal snakke ihjel fortiden. Hun går direkte inn i deg som person, og for første gang fikk jeg snakke ut mine ting til rett plass. Ny erfaring, som var helt rett for meg. Hun er lyttende, gir råd og veiledning, som er nytt, for vi snakker rundt det sammen. Hun har masse latter, og jegkan nesten se ansiktet hennes gjennom telefonen, noe som gir indre ro under samtalen. Hun er ærlig, og sier ting som det er , men på en fin måte. Hun er et fantastisk medmenneske, og jeg kan anbefale Rowena på det sterkeste”


Monica

- Klient, veiledning

Deler erfaringer


“Samtalene med Rowena har gjort så mye for meg, at jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Rowena snakker på en måte som gjør at man forstår. Hun deler erfaring, og forteller hvordan hun gjorde det, som gjør at det er lettere å følge med. Hun har hjulpet meg med å endre tankesett, som har vært med på å lette mye vekt fra skuldrene og gjort livet lettere å håndtere. Jeg gledet meg til hver samtale, og satt alltid igjen litt lettere, enn før vi startet. Kan anbefales på det varmeste!”


Ester

- Klient, veiledning

Min redning


“Det å prate med Rowena har egentlig vært redningen min. Endelig en som forstår, en som tar seg tid, og en som alltid vet akkurat hva hun skal si. Rett og slett fordi hun har vært der selv. Gjennom dypeste mørket, og reist seg opp igjen. Det mest nyttige er at jeg lærer mye om meg selv. Øver på å sette grenser, blir minnet på at jeg er bra nok, og ikke minst å prate med en som forstår. Og trenger du en som virkelig heier på deg, har du truffet på rett dame. Det er en grunn til at hun kaller seg RÅvena, for det merkes. Energi, inspirasjon og trygghet. Der har vi det!”


Julia

- Klient, veiledning

Book Foredrag - Veiliedning - Annet

Foto: Liss-Hege Eriksen


Vil du booke Rowena for et foredrag, hvor hun kan inspirere og motivere sine tilhørere? Hun vil dele sin historie, sine erfaringer og kunnskap, som vil få igang tanker og syn på både eget ansvar og egne valg. Hun vil skape latter og tårer, ved at hun alltid deler fra hjertet!


Trenger du veiledning i en litt vanskelig hverdag med psykisk uhelse, lever med ADHD selv eller pårørende til noen med ADHD, eller trenger hjelp til selvutvikling, forstå verdien av egenomsorg, og det å ta ansvar for egne valg?


Ønsker du en konferansier som setter stemningen, skaper atmosfære, gir av seg selv, og ikke minst sprer latter og glede?